Info voor bezoekers

Locatie
Bonifatiuskapel, Bronlaan 12, 9101 VS Dokkum.
Parkeren
Bij de Bonifatiuskapel en rondom de Bron is het niet toegestaan te parkeren. Wilt u mensen afzetten, doet u dat dan bij supermarkt 'Spar'. Uiteraard is het voor bezoekers met een geldige invalidenkaart toegestaan mensen af te zetten bij de Bonifatiuskapel. Tevens zijn er een aantal invalidenparkeerplaatsen beschikbaar dichtbij de Kapel. Op het voormalig AZC terrein aan de Parklaan is een speciale parkeergelegenheid ingericht. Dokkum kent een aantal gratis randparkeerplaatsen buiten de Bolwerken; Het Hellingpad en het Harddraverspark zijn het dichtst bij. Tevens kunt u gratis parkeren bij de Bibliotheek en bij sportcomplex Het Tolhuispark. Binnen de Bolwerken is het tot 18.00 uur en op koopavonden (vrijdag) tot 21.00 uur betaald parkeren. Er is beperkte plaats in de binnenstad; de meeste parkeergelegenheid treft u op de Oostersingel of aan de Strobossersteeg.
Kleding
De Bonifatiuskapel is deels overdekt. Het podium is in de openlucht, de zitplaatsen zijn overdekt. Houd u er echter rekening mee dat het bij harde wind of lage(re) temperaturen fris kan zijn in de kapel. De organisatie heeft deels hiervoor fleecedekens beschikbaar. Wilt u zeker zijn van een deken, bent u van harte uitgenodigd uw eigen deken mee te nemen. De zitplaatsen in de Kapel bestaan uit houten banken. Wilt u iets comfortabeler zitten, mag u uw eigen (tuin)stoelkussen meenemen. Houd u er wel rekening mee dat de mensen achter u hier geen last van hebben (geen hoge rugleuning).
Aanvangstijd
De Kapeltuin zal geopend zijn vanaf 19.30 uur. Vanaf dat moment is er ook catering aanwezig. Vanaf 20.15 uur kunt u een plaats uitzoeken in de Bonifatiuskapel. De voorstelling zal om 20.45 uur aanvangen en duurt inclusief pauze tot circa 23.00 uur. In de pauze en na afloop van de voorstelling is uiteraard ook catering aanwezig.

Voor de matinee voorstelling zal de kapeltuin om 12.45 uur geopend worden. Vanaf dat moment is er ook catering aanwezig. Vanaf 13.30 uur kunt u een plaats uitzoeken in de Bonifatiuskapel. De voorstelling zal om 14.00 uur aanvangen en duurt inclusief pauze tot circa 16.30 uur.

Toiletgelegenheid
De organisatie voorziet in toiletgelegenheden. Tevens is een invalidentoilet beschikbaar (Spreek hiervoor de duidelijk herkenbare gastvrouwen/heren gerust even aan..).
EHBO
Tijdens de voorstelling zijn 2 gecertificeerde EHBO'ers aanwezig.
Muntverkoop / Catering
Om u snel te kunnen voorzien van het gewenste kopje koffie/thee/fris/bier/wijn wordt er gewerkt met munten. Deze kunt u bij binnenkomst van de Kapeltuin kopen bij het speciale verkooppunt. Een pinautomaat is aanwezig. Uiteraard kan er ook met contant geld worden afgerekend.
Let op! Aangekochte munten kunnen niet worden teruggekocht.
Merchandise
De programmaboekjes en snacks  kunnen contant betaald worden alsmede per pin.
 

Partners